Schippers IT

E-discovery

De hoeveelheid digitale informatie die wordt geproduceerd en opgeslagen is de afgelopen jaren exponentieel gegroeid. Hierdoor wordt het steeds complexer om adequaat te reageren op incidenten en compliance vraagstukken. Met technische ondersteuning bij Electronic Discovery (eDiscovery) helpen wij organisaties om essentiële informatie snel terug te vinden uit grote hoeveelheden ongestructureerde data, zodat daar snel en adequaat op gereageerd kan worden. Dit proces wordt op verantwoorde en transparante wijze uitgevoerd zodat alle betrokken partijen de resultaten van het onderzoek kunnen gebruiken.

Met de juiste eDiscovery technologie wordt relevante informatie sneller gevonden en kan deze sneller en beter worden verwerkt met minder mensen. Hiervoor hebben wij de XSITED dienstverlening opgezet.

Hoe kunnen
we jou helpen?
We horen het graag.

XSITED

Met de XSITED dienstverlening helpt Schippers IT bedrijven met uitdagingen die betrekking hebben op het oplossen van digitaal bewijsmateriaal met ongeëvenaarde snelheid, kwaliteit en ondersteuning. Daarvoor gebruiken we toonaangevende technologieën en geven we hoogwaardig advies. Zo helpen we bedrijven duidelijkheid te krijgen en complexe informatieverzoeken en uitdagingen in het huidige digitale landschap op te lossen. 

XSITED stelt je in staat om te focussen op wat écht belangrijk is. Schippers IT ontzorgt op het complete technische vlak. Zo stellen onze digitaal specialisten de betreffende bewijsstukken veilig, zoals mailboxen, OneDrive folders, laptops en telefoons. Vervolgens maken wij de data hierop doorzoekbaar, zoeken in deze data met zoektermen en zoekzinnen die door jou zijn aangeleverd. Ook richten wij het online Nuix Discover platform in, uploaden de potentieel relevante data naar deze omgeving en zetten de potentieel relevante data klaar in batches ter review. Schippers IT richt de omgeving dus zodanig in dat je meteen aan de slag kunt en geen tijd verliest voor het onderzoek. 

Voorafgaand aan het review-proces krijgt jouw team een A tot Z training van onze digitaal specialisten om aan de slag te kunnen gaan binnen Nuix Discover. Daarnaast staan wij op werkdagen altijd klaar om je te ondersteunen. Op verzoek is ondersteuning in het weekend ook mogelijk. 

Als de document review is afgerond, leveren wij de relevant gevonden data op in het door jou gewenste formaat.