Schippers IT

E-discovery

De hoeveelheid digitale informatie die wordt geproduceerd en opgeslagen is de afgelopen jaren exponentieel gegroeid. Hierdoor wordt het steeds complexer om adequaat te reageren op incidenten en compliance vraagstukken. Met technische ondersteuning bij Electronic Discovery (eDiscovery) helpen wij organisaties om essentiële informatie snel terug te vinden uit grote hoeveelheden ongestructureerde data, zodat daar snel en adequaat op gereageerd kan worden. Dit proces wordt op verantwoorde en transparante wijze uitgevoerd zodat alle betrokken partijen de resultaten van het onderzoek kunnen gebruiken.

Door E-Discovery oftewel Electronic Discovery van digitaal bewijsmateriaal wordt informatie sneller gevonden en kan deze sneller en beter worden verwerkt.

Hoe kunnen
we jou helpen?
We horen het graag.

Wat is E-Discovery?

E-Discovery, kort voor Electronic Discovery, is een essentieel proces in het digital forensics, vooral binnen de juridische sector en digitale forensische onderzoeken. Het verwijst naar het zoeken, lokaliseren, beveiligen en doorzoeken van digitaal bewijsmateriaal in juridische zaken. Deze digitale gegevens kunnen variëren van e-mails en documenten tot metadata en digitale transacties.

Bij Schippers IT begrijpen we het belang van nauwkeurige en efficiënte E-Discovery. Met onze geavanceerde technologieën, zoals Nuix Discover, tillen we het proces van het identificeren en verzamelen van digitaal bewijsmateriaal naar een hoger niveau. Onze oplossingen zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van onze klanten in verschillende sectoren, waaronder rechtspraak, bedrijfsleven en overheid.

De rol van E-Discovery in digitaal forensisch onderzoek

E-Discovery speelt een cruciale rol in digitaal forensisch onderzoek. Het helpt bij het ontrafelen van complexe digitale sporen die cruciaal kunnen zijn in juridische geschillen of onderzoeken naar cybercriminaliteit. Onze experts bij Schippers IT gebruiken geavanceerde E-Discovery-tools zoals Nuix Discover om snel en efficiënt digitaal bewijsmateriaal te vinden en te analyseren.

Waarom kiezen voor Schippers IT voor E-Discovery?

- Onze professionals zijn getraind in de nieuwste E-Discovery technologieën, inclusief Nuix Discover, en hebben diepgaande kennis van digitale bewijsvoering.
- Met onze E-Discovery-oplossingen kunt u aanzienlijk tijd besparen. De juiste technologieën zorgen ervoor dat relevante informatie sneller wordt gevonden en verwerkt.
- Bij Schippers IT begrijpen we dat elke zaak uniek is. Onze E-Discovery diensten worden op maat gemaakt om te voldoen aan uw specifieke behoeften.
- Of het nu gaat om juridische geschillen, interne onderzoeken, of compliance kwesties, onze E-Discovery oplossingen zijn veelzijdig en effectief in diverse scenario's.

Neem contact op

Bij Schippers IT zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige E-Discovery diensten om uw digitale forensische behoeften te ondersteunen. Of u nu te maken heeft met complexe juridische zaken of cybercriminaliteit, neem contact op en ons team staat klaar om u te helpen met de meest geavanceerde en betrouwbare E-Discovery tools, waaronder Nuix Discover.

XSITED

Met de XSITED dienstverlening helpt Schippers IT bedrijven met uitdagingen die betrekking hebben op het oplossen van digitaal bewijsmateriaal met ongeëvenaarde snelheid, kwaliteit en ondersteuning. Daarvoor gebruiken we toonaangevende technologieën en geven we hoogwaardig advies. Zo helpen we bedrijven duidelijkheid te krijgen en complexe informatieverzoeken en uitdagingen in het huidige digitale landschap op te lossen. 

XSITED stelt je in staat om te focussen op wat écht belangrijk is. Schippers IT ontzorgt op het complete technische vlak. Zo stellen onze digitaal specialisten de betreffende bewijsstukken veilig, zoals mailboxen, OneDrive folders, laptops en telefoons. Vervolgens maken wij de data hierop doorzoekbaar, zoeken in deze data met zoektermen en zoekzinnen die door jou zijn aangeleverd. Ook richten wij het online Nuix Discover platform in, uploaden de potentieel relevante data naar deze omgeving en zetten de potentieel relevante data klaar in batches ter review. Schippers IT richt de omgeving dus zodanig in dat je meteen aan de slag kunt en geen tijd verliest voor het onderzoek. 

Voorafgaand aan het review-proces krijgt jouw team een A tot Z training van onze digitaal specialisten om aan de slag te kunnen gaan binnen Nuix Discover. Daarnaast staan wij op werkdagen altijd klaar om je te ondersteunen. Op verzoek is ondersteuning in het weekend ook mogelijk. 

Als de document review is afgerond, leveren wij de relevant gevonden data op in het door jou gewenste formaat.