Schippers IT

Voorkom dat je bedrijf wordt gehackt

Elk bedrijf, ongeacht de omvang of sector, loopt het risico gehackt te worden. Maar hoe gebeurt dit precies, en wat kan Schippers IT doen om je te helpen?.

hoe kunnen
we jou helpen?
We horen het graag.

Hoe kan je bedrijf gehackt worden?

Een van de meest voorkomende methoden is phishing. Cybercriminelen sturen vervalste e-mails of berichten die lijken op betrouwbare bronnen, zoals banken of leveranciers. Zodra jij of je medewerkers op een link klikt of gegevens invullen, hebben aanvallers toegang tot je systemen.

Het analyseren van het digitale bewijsmateriaal

Onze digitaal forensisch onderzoekers analyseren de verzamelde gegevens om sporen van fraude en oplichting te identificeren. Dit omvat het terughalen van verwijderde bestanden, het detecteren van verdachte activiteiten, en het volgen van digitale voetafdrukken.

Ransomeware is een destructieve aanvalsmethode die je bedrijfsgegevens of systemen vergrendelt, waarbij losgeld wordt geëist voor de vrijgave. Bedrijven kunnen “verlamd raken” door deze aanvallen, waardoor operaties stilvallen en financiële verliezen optreden.

Netwerklekken worden veroorzaakt door onbeveiligde of slecht beveiligde netwerken en vormen een open deur voor cybercriminelen. Ze kunnen je netwerk binnendringen en gevoelige informatie stelen of manipuleren.

Hoe wij helpen met cyber security

Onze specialisten bieden een scala aan oplossingen om je bedrijf te beschermen. Dit omvat het installeren van anti-malware software, firewalls, en het regelmatig controleren en monitoren van je IT-infrastructuur.

Een cruciaal aspect van cyber security is het bewustzijn. Ter aanvulling van onze bescherming bieden we trainingen aan voor jou en je personeel om phishing-aanvallen te herkennen en te voorkomen, en om veilige digitale gewoonten te ontwikkelen.

Mocht je bedrijf toch gehackt worden, dan kunnen we helpen met een digitaal forensisch onderzoek. Dit omvat het veiligstellen van digitale sporen, het analyseren van de aanval en het opstellen van een gedetailleerd rapport voor gerechtelijke vervolging.

Waarom is cyber security belangrijk?

Digitale veiligheid is van vitaal belang voor het voortbestaan van je bedrijf. Door de juiste maatregelen te nemen en specialisten in te schakelen, bescherm je je bedrijf tegen de groeiende dreiging van cyberaanvallen.

Bescherm je bedrijf met cyber security

Bescherm je bedrijf tegen hackers en digitale criminelen. Neem vandaag nog contact op met Schippers IT voor professionele cyber security-oplossingen en voorkom dat jouw bedrijf gehackt wordt.