Schippers IT

Penetratietesten

Het is onze missie om de digitale omgeving van jouw bedrijf te beveiligen tegen alle mogelijke cyberdreigingen. Een belangrijk onderdeel van onze diensten is de penetratietest, vaak aangeduid als pentest. Wat is een penetratietest? In essentie is het een gesimuleerde aanval op een computersysteem, uitgevoerd om de beveiligingskwetsbaarheden te evalueren.

hoe kunnen
we jou helpen?
We horen het graag.

Waarom is een penetratietest zo belangrijk

In een tijdperk waarin cyberaanvallen steeds geavanceerder worden, zijn penetratietesten van onschatbare waarde. Ze bieden een realistisch inzicht in hoe een aanvaller toegang zou kunnen krijgen tot uw systemen. Dit stelt ons in staat om zwakke plekken te identificeren en te versterken voordat ze kunnen worden uitgebuit.

Hoe ziet een penetratietest eruit?

Bij Schippers IT nemen we een grondige aanpak bij het uitvoeren van penetratietesten. Ons proces omvat:
- Het bepalen van de doelen en de omvang van de test, en het verzamelen van informatie over het systeem.
- We identificeren hoe het systeem reageert op verschillende inbreuken.We proberen door de verdediging te breken om kwetsbaarheden bloot te leggen.
- We testen hoe lang we onopgemerkt kunnen blijven in het systeem.
- We presenteren onze bevindingen en aanbevelingen voor het verbeteren van jouw beveiligingspositie.

Het Voordeel van Pentesten met Schippers IT

Ons team van cyber security specialisten gebruikt de nieuwste technieken en tools om uw beveiliging te testen. Wij zorgen ervoor dat de pentest grondig en veilig wordt uitgevoerd, zonder verstoring van de dagelijkse bedrijfsvoering. Het resultaat? Je krijgt een duidelijk inzicht in jouw beveiligingsstatus en een actieplan om uw systemen verder te versterken.

Vraag een penetratietest aan

Een penetratietest is een belangrijke stap in het bouwen van een veilige organisatie. Neem contact met ons op om om een penetratietest te laten uitvoeren. Zo kunnen wij je helpen om jouw bedrijf digitaal te beveiligen.