Schippers IT

Slachtoffer van digitale fraude of oplichting?

Laat een digitaal forensisch onderzoek uitvoeren door ons team van specialisten. Wij onderzoeken digitale sporen om digitale fraude en oplichting te bewijzen.

hoe kunnen
we jou helpen?
We horen het graag.

Hoe we aan de slag gaan bij digitale fraude

Elk digitaal forensisch onderzoek begint met het veiligstellen van digitale sporen. Dit proces vereist gespecialiseerde kennis, apparatuur en zorgvuldigheid. Onze forensische experts maken gebruik van internationaal goedgekeurde apparatuur en software. Technische specialisten maken een forensische kopie van de digitale gegevensdragers om sporen te beveiligen. Deze kopie wordt vervolgens zorgvuldig onderzocht.

Het analyseren van het digitale bewijsmateriaal

Onze digitaal forensisch onderzoekers analyseren de verzamelde gegevens om sporen van fraude en oplichting te identificeren. Dit omvat het terughalen van verwijderde bestanden, het detecteren van verdachte activiteiten, en het volgen van digitale voetafdrukken.

De digitale oplichting rapporteren

Na de analyse stellen we een gedetailleerd rapport op, waarin we onze bevindingen presenteren op een manier die zowel juridisch als technisch accuraat is. Hierdoor kan je effectieve juridische stappen ondernemen tegen de digitale fraude die jouw bedrijf is aangedaan.

Onze expertise

Onze digitaal forensisch onderzoekers hebben uitgebreide ervaring in het omgaan met uiteenlopende digitale misdaden. We zijn gespecialiseerd in het interpreteren van digitale sporen en het leveren van betrouwbare bewijsvoering voor gerechtelijke doeleinden. Met onze diensten kunnen we u helpen om digitale fraude en digitale oplichting te identificeren, te bewijzen en te bestrijden.

Laat een digitaal forensisch onderzoek uitvoeren

Heeft u te maken met digitale fraude of oplichting? Neem dan contact op met Schippers-IT voor een professioneel en effectief digitaal forensisch onderzoek. Onze experts staan klaar om u te helpen.