Digitaal forensisch onderzoek

Met een zeer ruime ervaring in de wereld van digitaal forensisch onderzoek, zijn wij u graag van dienst met oplossingen die passen bij de digitale problemen en obstakels die u ervaart. Lees verder

Datarecovery

U bent data kwijt en u wilt dit snel hersteld hebben? Wij helpen graag met een gepaste oplossing. Dit gebeurt op basis van No Cure – No Pay. Ook leveren we diensten om data verlies te voorkomen.

Lees verder

Forensic solutions

Schippers IT biedt diverse forensische software en hardware aan, in overleg met de klant en met eigen input vanuit onze achtergrond als forensisch onderzoekers.

Lees verder

Security solutions

Digitale veiligheid is een serieuze zaak en wij leveren dan ook vele soorten oplossingen die uiteraard altijd op maat gemaakt zijn voor uw organisatie. U kunt hierbij aan alle soorten beveiliging op digitaal gebied denken.

Lees verder

Omdat het ook anders kan

Wereldwijd verschuift de criminaliteit van de klassieke berovingen en diefstallen, naar digitale diefstallen en fraudes. Deze nieuwe vorm van criminaliteit neemt exponentiële vormen aan. Steeds meer organisaties komen hier tegen in verweer door o.a. het starten of uitbreiden van digitale onderzoeksgroepen.

Met een zeer uitgebreide ervaring op het gebied van bestrijding van digitale criminaliteit helpt Schippers IT deze onderzoeksgroepen met het gebruik van geavanceerde hardware en software. Dezelfde hardware en software waar wij ook distributeur of reseller voor zijn.

Wij onderzoeken en ondersteunen waar nodig. Op deze site kunt u een eerste indruk krijgen van de diensten en producten die wij aanbieden.

Mocht u vragen hebben, neem dan contact met ons op.
Wij helpen u graag verder op weg.

Onze producten